Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren Meer weten

Garantie

Garantie


Elektrische-Kinderauto.nl hanteert voor de kinderauto’s, kindermotoren en kinderquads een garantietermijn van 12 maanden op functionaliteit met uitzondering van slijtage gevoelige onderdelen, accu’s, opladers, breuk schade of slijtage door gebruik.


Voorbeelden van slijtagegevoelige onderdelen zijn de tandwielen van de aandrijving(en), en de wielen. 


Indien een product defect raakt en in aanmerking komt voor garantie dan verzoeken wij u om ons een gedetailleerde omschrijving per email aan ons te versturen. Met daarbij eventuele foto’s en of een video ter verduidelijking van de klacht. Na ontvangst van uw email, beoordelen wij uw klacht en gaan wij in overleg met u opzoek naar een passende oplossing. 


Bij ondeskundig gebruik, een montagefout en of reparaties, en dergelijke door derden zonder schriftelijke toestemming van Elektrische-Kinderauto.nl, vervalt de garantie. Indien er sprake is van een gebrek, dat niet door ondeskundig gebruik is ontstaan, kan er aanspraak worden gedaan op deze garantie.


Elektrische-Kinderauto.nl vervangt of repareert het product. Indien Elektrische-Kinderauto.nl overgaat naar vervanging van het product, en het betreft een product dat niet meer op voorraad is, mag de klant een ander product uit de zelfde categorie en prijsklasse uitzoeken. De klant mag bij instemming van Elektrische-Kinderauto.nl tegen bijbetaling kiezen voor een product van een hogere prijsklasse.


De klant kan defecte producten binnen de garantieperiode in overleg met Elektrische-Kinderauto.nl per post opsturen of persoonlijk aanleveren. De klant kan het product na reparatie of vervanging zelf afhalen. Elektrische-Kinderauto.nl kan eventueel in overleg het product na de reparatie of vervanging opsturen. De kosten voor het opsturen van producten na reparatie of vervanging zijn voor Elektrische-Kinderauto.nl.


Elektrische-Kinderauto.nl is niet aansprakelijk voor het kwijt raken van geretourneerde producten bij PostNL of overige transporteurs. Indien u kiest voor het versturen van uw product adviseren wij u dit met de `getekende post` op te sturen.