.

BMW kinderauto

Van een sportieve tot een stoere BMW kinderauto, verschillende uitvoeringen zijn te vinden bij Elektrische-kinderauto.nl! De BMW kinderauto’s zijn voorzien van een licentie, originele logo’s en afgewerkt met de mooiste details. Evenals een echte BMW super stoer of juist heel sportief. Door middel van het verschillende aanbod van de kinderauto’s is er voor iedereen wat te verkrijgen. Plaats je jouw bestelling voor 15:00? Dan rijdt de volgende werkdag de BMW kinderauto rond bij jouw in huis!

219,00 incl. btw

✓ USB+SD+MP3 ✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening  ✓ 3 snelheden

Aanbieding
PRE-ORDER
5.00 van de 5
249,00 225,00 incl. btw

✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 aansluiting PRE-ORDER: Terugverwacht op 04-08-2020

BMW kinderauto

BMW X6 Wit Kinderauto

4.50 van de 5
229,00 incl. btw

✓ Rubberen Banden ✓ Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 ✓ voor kinderen 1-7 jaar

Aanbieding
259,00 219,00 incl. btw

✓ Licentie auto ✓ 1-7 jaar ✓ USB+SD+MP3 ✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Rubberen Banden  ✓ 3 snelheden

Aanbieding
5.00 van de 5
259,00 239,00 incl. btw

✓licentie auto ✓ Rubber EVA-Banden ✓ Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 ✓ voor kinderen 1-7 jaar

Aanbieding
5.00 van de 5
259,00 239,00 incl. btw

✓ Rubberen Banden ✓ Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3+Usb+SD ✓ Voor kinderen 1-7 jaar ✓ Licentie auto

BMW kinderauto

BMW i8 kinderauto Wit

5.00 van de 5
239,00 incl. btw

✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 aansluiting

Mini Cooper kinderauto

Mini Cooper Paceman Kinderauto Blauw

5.00 van de 5
249,00 incl. btw

✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3

Aanbieding

BMW kinderauto

BMW 6 GT Kinderauto Wit

259,00 209,00 incl. btw

✓ USB+SD+MP3 ✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening  ✓ 3 snelheden ✓ Licentie auto


Veiligheid BMW kinderauto, hoe zit dat?

De uitvoeringen van BMW kinderauto zijn allemaal voorzien van een ingebouwde soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid langzaam op gebouwd. Door de soft start, die in de kinderauto is ingebouwd. Deze functie voorkomt schokken tijdens het rijden. De BMW kinderauto heeft 3 verschillende snelheden, 2,4 en 6 kilometer per uur. Daarnaast kan je de snelheid van afstand aanpassen. Met hulp van de bij geleverde afstandbediening. Daarmee kan je ook een noodstop maken. Maar ook zelf de auto besturen. Om voor nog betere veiligheid te zorgen zit in alle varianten van de BMW kinderauto een veiligheidsgordel.

Design van de BMW kinderauto

BMW gaat voor een uniek, stoer en mooi uiterlijk. Door middel van de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kinderauto's, die identiek zijn aan de grotere versie van de BMW auto. Aan alles is gedacht verlichting, kleur, bumper en ga zo maar door. De BMW kinderauto's zijn ook allemaal voorzien van een licentie van BMW.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

De varianten van de BMW kinderauto zijn allemaal voorzien één 12 volt accu. Hierdoor ligt de snelheid hoger van de BMW kinderauto. Daarnaast is de kracht hoger dan bijvoorbeeld een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed, met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen worden rond gereden

Levering en levertijd

Elektrische-kinderauto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. Elektrische-kinderauto levert in alle landen in Europa. Leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling. Dan zal de BMW kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf van BMW kinderauto

Bij afrekenen zal je de betaling meteen moeten afronden van de kinderauto. Als de betaling voor 15:00 binnen is bij Elektrische-kinderauto.nl. Zal de kinderauto dezelfde dag nog verzonden. Bij Elektrische-kinderauto.nl zijn er verschillende betaal mogelijkheden beschikbaar om te gebruiken, zoals: iDEAL, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.