.

BMW kinderauto

Van een sportieve tot een stoere BMW kinderauto, verschillende uitvoeringen zijn te vinden bij Elektrische-kinderauto.nl! De BMW kinderauto’s zijn voorzien van een licentie, originele logo’s en afgewerkt met de mooiste details. Evenals een echte BMW super stoer of juist heel sportief. Door middel van het verschillende aanbod van de kinderauto’s is er voor iedereen wat te verkrijgen. Plaats je jouw bestelling voor 15:00? Dan rijdt de volgende werkdag de BMW kinderauto rond bij jouw in huis!

Aanbieding
225,00 incl. btw

✓ Licentie auto ✓ 1-7 jaar ✓ USB+SD+MP3 ✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Rubberen Banden  ✓ 3 snelheden

Aanbieding
PRE-ORDER
5.00 van 5
225,00 incl. btw

✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 aansluiting PRE-ORDER: Terugverwacht op 04-08-2020

219,00 incl. btw

✓ USB+SD+MP3 ✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening  ✓ 3 snelheden

Aanbieding

BMW kinderauto

BMW X6 Wit Kinderauto

4.50 van 5
219,00 incl. btw

✓ Rubberen Banden ✓ Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 ✓ voor kinderen 1-7 jaar

Aanbieding
209,00 incl. btw

✓ USB+SD+MP3 ✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening  ✓ 3 snelheden ✓ Licentie auto

Aanbieding
5.00 van 5
239,00 incl. btw

✓licentie auto ✓ Rubber EVA-Banden ✓ Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 ✓ voor kinderen 1-7 jaar ✓ Licentie auto

Aanbieding
5.00 van 5
260,00 incl. btw

✓ Rubberen Banden ✓ Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3+Usb+SD ✓ Voor kinderen 1-7 jaar ✓ Licentie auto

BMW kinderauto

BMW i8 kinderauto Wit

5.00 van 5
239,00 incl. btw

✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3 aansluiting

5.00 van 5
249,00 incl. btw

✓ Slow Start ✓ 2.4G Digitale Afstandsbediening ✓ Lederen Stoel ✓ MP3


Veiligheid BMW kinderauto, hoe zit dat?

De uitvoeringen van de BMW kinderauto zijn allemaal voorzien van een ingebouwde soft start. Om de veiligheid te garanderen start de auto langzaam op. Daarna wordt de snelheid langzaam op gebouwd. Dit gebeurt allemaal door de soft start, die in de kinderauto is ingebouwd. Deze functie voorkomt schokken tijdens het rijden. De BMW kinderauto heeft 3 verschillende snelheden, namelijk 2, 4 en 6 kilometer per uur. Daarnaast kan je de snelheid van afstand aanpassen. Dit kan met hulp van de bij geleverde afstandsbediening. Daarmee kan je ook een noodstop maken. Maar ook zelf de auto besturen. Om voor nog betere veiligheid te zorgen zit in alle varianten van de BMW kinderauto een veiligheidsgordel.

Design van de BMW kinderauto

BMW gaat voor een uniek, stoer en mooi uiterlijk. Dit doen ze door de kleinste details terug te laten komen. Zoals te zien is in de kinderauto's, die identiek zijn aan de grotere versie van de BMW auto. Aan alles is gedacht. Verlichting, kleur, bumper en ga zo maar door. De BMW kinderauto's zijn ook allemaal voorzien van een licentie van BMW.

Verschillende soorten accu's, wat houdt het precies in?

De varianten van de BMW kinderauto zijn allemaal voorzien van één 12 volt accu. Hierdoor ligt de snelheid hoger van de BMW kinderauto. Daarnaast is de kracht hoger dan bijvoorbeeld een 6 volt accu. Over gras en onverharde wegen rijden gaat goed, met de krachtige 12 volt accu. Daardoor kan er zonder problemen rond gereden worden.

Levering en levertijd

Elektrische-kinderauto.nl heeft een ruime voorraad elektrische kinderauto's in het assortiment. Elektrische-kinderauto levert in alle landen in Europa. Voor alle leveringen in Nederland en België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Plaats je voor 15:00 uur jouw bestelling? Dan zal de BMW kinderauto de volgende dag bij jou rond rijden. Dit geldt voor alle adressen in Nederland en België. Alle pakketten gaan met PostNL en DHL Express mee. Zodra het pakket bij één van de postbedrijven is aangemeld, kun je jouw pakket volgen. Door middel van de Track & Trace code die je dan inmiddels ontvangen hebt.

Betalingsvoorwaarden bij aanschaf van BMW kinderauto

Bij afrekenen zal je meteen de betaling van de kinderauto af moeten ronden. Is de betaling voor 15:00 binnen bij Elektrische-kinderauto.nl? Dan zal de kinderauto dezelfde dag nog worden verzonden. Bij Elektrische-kinderauto.nl zijn er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar om te gebruiken, zoals: iDEAL, Visa, KBC, Bancontact/Mistercash, MasterCard, bung, Maestro en Sofortbanking

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.